Vilken miss

oktober 7th, 2012

Idag var jag på Ull&Garn på skördefest med mannekänguppvisning. Detta skedde mellan andra aktiviteter och efter en tjugo minuters mellanlandning hemma för att få något i mig. Därför glömde jag så klart kameran. Mobilen då, undrar ni. Nix, ingen kamera i den, inte. Man kan ringa med den och skicka sms. Jag tyckte att det räckte så. Nu när jag börjat blogga inser jag att jag nog får tänka om när det blir dags för ny mobil. Fast jag hoppas att den jag har står rycken ett tag till. Den är bra.

Sakerna på mannekänguppvisningen var så klart stickade eller virkade och det fanns mycket jag ville ha. Efter mycket funderande blev det garn till en ärmlös tunika som fick följa med mig hem. Ett ganska tunt, härligt mjukt ullgarn. Det ska bli en fröjd att sätta stickorna i det. Ska bara bli klar med Wingspan först.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu