Snabeldrake

november 9th, 2012

 

Jag har köpt ny dammsugare. Det var ingen högfärd.

Den gamla började sin tjänst hos Syster Yster för mååånga år sedan. När hon fick centraldammsugare tog jag över den. Sedan bodde den hos mina föräldrar som källardammsugare i sisådär sju år, för att slutligen hamna hos mig igen när jag köpte huset. Inte konstigt kanske att den känts gammal och trött.

Så jag skickade efter en ny och åkte iväg på stört när jag fick meddelande om att den fanns att hämta. Det är roligt med paket, även om det är städgrejer och även om man får betala själv.

Jag har provat på mattan under vävstolen. Det är en uppgift som kräver sin dammsugare. Den klarade det galant, får jag säga. Munstycket lossnade en gång. Det får man ta till lite kraft för att sätta fast, verkar det som. Och kanske är slangen lite vek. Men det var jag beredd på efter recensionsläsningar. Men på det stora hela och med tanke på priset tror jag att det var ett bra köp.

Och så får man ju säga att färgen piggar upp lite i städbestyren.

 

One Response to “Snabeldrake”

  1. Karin skriver:

    Min gröna, gamla drake kom till familjen julen 94 eller 95. Dags för pension då!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu