Nu haver jag målat

november 11th, 2012

Dörrfodren till nya garageporten behöver målas, som sagt. Det har sina sidor den här tiden på året. Färgen kräver minst sju plusgrader. Uppehåll måste det också vara förstås.

Idag stämde förutsättningarna, så jag tog mig för att grundmåla. Lååång torktid på den färgen – ett dygn om det är sisådär tjugo grader varmt. Det är det inte! Längre tid, alltså. Och under torktiden får det inte bli blött, vilket vädret naturligtvis högakningsfullt struntar i.

Så när regnet började falla ett par timmar efter att jag målat, var det bara till att sätta dit en pressening. Nu hoppas jag bara på två saker:

- att det inte blir alltför mycket blåst

- att jag inte behöver bilen under morgondagen.

 

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu