Julmarknad

december 4th, 2012

Jag var på julmarknad på Vadstena slott i fredags. Några bilder blev det inte. Det var så mycket folk, så det gick inte att ta några vettiga kort.

Men trevligt var det. Jag köpte inte så mycket. Pynt har jag så det räcker, och väver, stickar och så gör jag ju själv. Men mat hittade jag. Fantastisk korv med hög kötthalt och utan en massa konstiga tillsatser, till exempel.

Ja, och så köpte jag ju Fårskinnet! Jag har vid två tillfällen de senaste fem åren eller så, stått och klappat på fårskinn som jag inte köp, men aldrig kunnat glömma. Silverskimrande, silkeslena, med långa lockar. Och här fanns nu det tredje av samma slag, bara ännu mer fantastiskt. Denna gången kunde jag bara inte motstå.

Kan det bli vackrare än så här?

 

 

2 Responses to “Julmarknad”

 1. Linneskåpslycka skriver:

  Nu har det blivit vinter på allvar.
  Här har det snöat hela dagen och det ska visst fortsätta i morgon också.
  Men vitt är fint:))
  Såå fint ditt fårskinn var,härligt att värma rumpan på;)

  Ha det gott
  Kram till dej:)

 2. Karin skriver:

  Det gjorde du rätt i! Bra köp kära syster.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu