Vintervitt och vintervindar

december 5th, 2012

I natt har vinden tagit fram sin konstnärliga sida och skulpterat med snön. Det är vackert!

Fast jag kan väl tycka att den inte behövde använda just infarten på min garageplan som ateljé. Där blir en tillräcklig vall i alla fall när snöplogen far förbi.

 

 

Det är dåligt med textila inslag på bloggen för närvarande, jag vet. Det kan möjligtvis bero på att det inte händer så mycket på den fronten just nu. Inte så mycket som är något att visa, i alla fall. Väven växer, men den har jag ju visat bilder på tidigare. Och stickningen vilar mest, eftersom jag har ont i armbågen. Den dummar sig ibland när jag stickat mycket och då är det bäst att låta den vila.

Tittar in desto mer på andras bloggar och njuter av garnlust och kreativitet. :-)

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu