Färdig

december 11th, 2012

Idag vävde jag färdigt tyget till vävpallsdynan och nu är den nedklippt.

Jag var ju tveksam till om varpen skulle hålla, eftersom den verkade så skör. Men inte en enda tråd har gått av!

Det var ju första gången jag vävde korskypert och jag märkte efter hand att det var svårt, för att inte säga omöjligt, att upptäcka vävfelen från rätsidan. Det är så klart en nackdel om det är viktigt att få också avigsidan snygg. Men här kommer den ju inte att synas, så då är det snarast bra.

Nu ska jag bara fundera på hur jag ska konstruera själva dynan. Och så hitta skumplasten som ska finnas någonstans och se hur tjock den är. Det vore ju jättefint om jag kan använda den, men jag tror att den är för tunn.

 

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu