Bildbevis

januari 15th, 2013

Min hemgjorda mat verkar falla fåglarna på näbben. Det var ju tur!

Någon större rusning har det inte varit, men å andra sidan har det inte synts till så mycket fåglar över huvud taget de sista dagarna. Antagligen klarar de sig rätt bra på egen hand när det inte är kallare än så här. Och så har de kanske inte fattat än att jag hängt ut mat. Det är ju första gången.

 

 

På handarbetsfronten händer det en del, men inget som är så mycket att visa. I går till exempel repade jag upp det mesta av de 15 cm jag stickat på tunikans framstycke. Hur kan man vara så korkad att man sätter markörer var 3:e cm för att visa var man minskat, men utan att faktiskt göra minskningarna?

Skulle behöva en ny och bättre hjärna! Vem har en till salu? Någon?!

One Response to “Bildbevis”

  1. Cecilia skriver:

    Jag gjorde också fågelmat, hade köpt färdig i kokosnötskal med snören i men när den var slut fyllde jag på med frö uppblandat med kokosfett så som mamma brukade gör, funkade fint.
    De där blåmesarna är så söta men ganska tuffa mot andra fåglar!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu