Paket

januari 17th, 2013

Idag kom det ett paket från Garnkorgen. Jag behövde ju lite grövre strumpstickor till mina blivande raggsockor. Det blev en färgkarta på Kampes ullgarn också eftersom jag är lite sugen på att väva något ulligt så småningom.

Och så köpte jag ett sockgarn, som är uppstickat till en lång ”halsduk”. Det ska färgas randigt, repas upp och stickas något av. Gör man så, får man en annan regelbundenhet i färgerna än om man färgar garnhärvor. Jag har sett bilder av hur det kan bli och är sugen på att prova själv. Det lär väl inte bli precis som jag vill vid första försöket, men någonstans ska man ju börja.

 

One Response to “Paket”

  1. Cecilia skriver:

    Så mycket roligt, rena julafton! Jag har varken provat Kampes eller det där med stickat som färgas och repas upp, har bara läst om det men det verkar ju smidigt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu