Tröjan växer

februari 10th, 2013

Det är länge sedan jag stickade i något annat än ullgarn. Det är annorlunda, men roligt med lite omväxling. Garnet är stumt och lite kärvt, men faktiskt väldigt behagligt att arbeta med.

Jag tänkte ju göra en sommartröja, mest för att jag inte trodde att garnet skulle räcka till mer än korta ärmar. Men det är drygare än jag trodde, så kanske blir det en långärmad året-runt.tröja i alla fall. . Jag har inte blått garn kvar för att randa ärmarna på samma vis som kroppen, men totalt sett tror jag att garnet räcker. Alltså måste jag fundera på hur jag vill ha ärmarna i stället. Som tur är har jag lite kropp kvar att sticka innan jag måste bestämma mig.

 

002

One Response to “Tröjan växer”

  1. Karin skriver:

    Enfärgade, vita, trekvartsärmar är min spontana tanke. Fin ser den ut att bli i alla fall!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu