Så tyst här har varit

februari 15th, 2013

Det är några dagar sedan nu. Men jag har inte gjort något som varit särskilt bloggvänligt. En tröja som växer decimeter för decimeter är inte så mycket att visa upp. Men nu närmar sig slutet, så snart kommer det en bild på hur den blev. :-)

Medan jag stickar, tittat jag på Familjen Addams. Det är ursprungsserien från mitten av 60-talet det handlar om. Jag har sett ett antal TV-serier från 60- och 70-talen de senaste åren. De åldras ju med större eller mindre behag och kan kännas lite dammiga även om nostalgifaktorn gör att jag gillar dem. Men i det här fallet njuter jag i fulla drag.

Jag har kikat lite på uppföljare på YouTube, bara av nyfikenhet. Och hittills har inget jag sett kunnat mäta sig med originalet. Ska se de andra i sin helhet så småningom, för att ge dem en rättvis chans. Men framför allt herr och fru Addams och Lurch är svårslagna. Så i det här fallet kommer jag nog till sist att konstatera att originalet är bättre än kopiorna.

 

 

 

One Response to “Så tyst här har varit”

  1. Cecilia skriver:

    Nu hör jag signatur melodin i huvudet…Jag tycker att Uncle Fester och Lurch är bättre i originalserien, också. Möjligtvis spelas flickan i familjen lite mer otäckt på ett bra sätt i en modern version jag sett. Mysigt att se flera avsnitt i rad!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu