Då var tröjan klar, då.

februari 19th, 2013

Det var ett välsignat garn, det måste man säga. Först trodde jag inte att det skulle räcka till långa ärmar. Sedan insåg jag att det kommer det nog faktiskt att göra, utom det blå. Fel igen! Det är bara sista ärmranden som inte följer mönstret. Så långt hade det blå inte räckt. Men jag visste inte heller riktigt hur långa jag skulle göra ärmarna och jag ville hellre avsluta med en rand som var bredare än de andra, än en som var smalare.

Jag tycker mycket om garnet och jag fick faktiskt drygt två nystan över. Så om jag bara har turen att hitta mer av samma sort, skulle jag gärna köpa till några nystan och sticka ett linne. Men det är ett utgånget garn, så det spörs väl om jag lyckas med det.

Här kommer i alla fall ett par bilder. Tröjan är riktigt skön och jag är nöjd.

 

010

 

012

One Response to “Då var tröjan klar, då.”

  1. Karin skriver:

    Den ser jätteskön ut. Snygga färger!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu