Tiden räcker inte till

april 26th, 2013

Så är det ju – ju mer man har att blogga om, desto mindre tid till bloggande har man. Men nu kan det vara dags för lite uppdatering. Fast jag tar en sak i taget och börjar med idag.

Pianostämmaren skulle kommit, men ringde återbud på grund av trasig bil. Och det är det ju inget att säga om.

Så då tog jag en tur till Vadstena och köpte färg till fasaden. Det var inte lätt att välja kulör, för när man tittar mer noggrant efter på huset, skiftar färgen rätt ordentligt. Kanske beror det på olika sol- och väderpåverkan på olika ställen. Så jag tog helt enkelt den standardkulör som kändes som något slags genomsnitt.

Och sedan blev det ju alldeles ypperligt målarväder på eftermiddagen, så då satte jag igång. Det är långa garageväggen som behöver bättras på innan jag sätter odlingslådor och växthus framför. Och det är ju snart dags för det nu. :-)

Först blev jag förskräckt över hur ljus och nästan lite mjölkig färgen blev. Men jag tänkte att den nog mörknar när den torkar och så var det ju. Färgen är ljusare och varmare än den gamla, som jag tycker är lite dyster om jag ska säga som det är. Men det här tror jag kommer att bli riktigt bra.

 

003

 

Nu ska jag ta fredagkväll och festa på en kantarellomelett. Svampen puttrar på spisen och det börjar lukta riktigt gott.

Trevlig helg!

2 Responses to “Tiden räcker inte till”

  1. Karin skriver:

    Snyggt! Det där kommer att bli jättebra!

  2. Birgitta skriver:

    Det är så svårt att välja färg till ett helt hus från någon liten ruta eller pinne – men det där valde du bra! Ser verkligen vänligt och varmt ut.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu