Mera som hänt

april 27th, 2013

Mamma och pappa var här ett par dagar och hjälpte mig med ett och annat. Att vårstäda rabatter, byta packningar i kranar, snickra odlingslådorna. Och gräva gropar för plantering av honungsros och idegran.

Rosorna ska klättra i mitt döda träd, är det tänkt.

 

004

Och idegranarna ska med tiden täppa till hålen i tallhäcken och stänga nordan ute. Men här krävs tålamod, för idegran växer långsamt.

Om jag blir otålig, ska jag tänka på dem som planterade ek på Visingsö på 1830-talet för att vi idag skulle ha bra virke att bygga skepp till Svenska Flottan av. ;-)

002

Det ser allmänt skräpigt ut i trädgården, med ris, sten, sand och uppgrävd jord både här och där. Men det ska jag nog få ordning på med tiden. Det är bara det att det är  så mycket roligare fixa grejor än att städa upp efteråt.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu