Sköna maj välkommen!

maj 1st, 2013

Idag har det verkligen varit årets skönaste dag. Hittills, får jag väl förhoppningsfullt tillägga.

Så fort det blivit varmt nog för färgen, gick jag ut och målade garageväggen en andra gång. Sedan blev det middag på terrassen i sällskap med en bok.

Därefter satte jag igång med en del av det där tråkiga städeriet på tomten. Det kändes lagom ansträngande att lulla kring och göra lite sådant.

Och så gjorde jag i ordning kring rosen jag planterade härom dagen. Problemet är att den är planterad i en slänt. Så hur ska jag få jorden att stanna kvar? Jag började med att lägga på ett lager barkmull. Den rinner förhoppningsvis inte bort lika lätt som jord. Och sedan la jag dit några av stenarna jag grävde upp. Om det håller för ett riktigt störtregn kan man ju undra. Men för mer normala regnskurar borde det väl fungera?

 

002

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu