Idag ägnar jag mig åt…

juni 9th, 2013

…lite sådant där småplock, som är så tråkigt.

Först blev det lite blankettifylleri. Jag förstår inte det inre motstånd jag har mot att fylla i blanketter. Även lätta blanketter som jag kan göra klara på ett par minuter väntar jag med in i det längsta.  Men idag tog jag ett rejält grepp och fyllde i sex stycken på ett bräde. Känner mig otroligt duktig! ;-)

Sedan tog jag mig an lite mattvättning. En fick gå i maskin, men de andra vågade jag bara tvätta för hand.

 

cats

Ett tag med dammsugaren fick det också bli när mattorna kommit bort. Och när jag kom till hallen, insåg jag att där stod vinterskodonen kvar. Kanske dags att ställa undan dem – vi är ju ändå en bit in i juni. Så då blev det skoputsning också.

 

002

 

Middagen år jag på terrassen. Det blev currykyckling med ugnsbakade tomater och en sallad på avokado och diverse bladgrönt från trädgården. Gott!

 

010

 

Men nu har himlen grånat och temperaturen sjunkit. Så nu tror jag att jag ska ta mig en film- och stickstund som omväxling mot all utevistelse.

 

 

One Response to “Idag ägnar jag mig åt…”

  1. Cecilia skriver:

    Det går troll i vissa saker…jag älskar blanketter men har andra sådana där saker som känns omöjliga att ta itu med. Sex stycken på en gång var en tuff dos som en som inte gillar det.
    Slititgt med mattvätt men det luktar så fräscht när det är gjort!
    Hoppas du hade någon trevlig film att titta på!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu