Värmen fortsätter, liksom bloggproblemen

juli 22nd, 2013

Bloggproblemen först. Jag har kontaktat Bloggproffs som ska fortsätta jobba med det. Hoppas det löser sig snart. Just nu är det problem med bland annat kommentarer. Märkligt nog måste jag godkänna dem, fast det inte är så jag har gjort mina inställningar. Och sedan dröjer det ändå innan de syns. Tycker mig märka att jag måste publicera ett nytt inlägg innan kommentarerna blir synliga. Nåja, världen går ju inte under för att det uppstår en viss fördröjning.

Jag läste på lite om skadedjur på kål och fick klart för mig att det små baggarna inte gillar väta så värst. Så det senaste dygnet har jag blött ned kållandet med jämna mellanrum och det verkar faktiskt göra susen. Baggarna finns kvar, men i betydligt mindre omfattning.

 

001

 

Kålfjärilarna däremot verkar trivas utmärkt. Jag har svårt att bli riktigt irriterad på dem, för de är ju så vackra. Men det vill nog till att jag går på äggjakt regelbundet framöver.

 

cats

 

Så måste jag ju visa min fantastiska gula ros. Handen får vara med så att det syns hur stor den är. Inte illa,va´!

 

012

One Response to “Värmen fortsätter, liksom bloggproblemen”

  1. Birgitta skriver:

    Bloggproblem och baggar är mindre kul – men oj vilken fantastisk ros! Underbar!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu