Krokning

juli 21st, 2013

Jag köpte ju lite grejor för att lära mig kroka på allvar. Jag har gjort det, men det är sisådär trettio år sedan.

Nu har jag tagit tag i det. Börjar med en provlapp, tar instruktioner både från häftena jag köpte och från nätet – tack och lov för TouTube! – samt leker lite själv. Jag gör en lång men smal provlapp och tänker inte gå vidare till riktiga saker förrän jag känner mig trygg med tekniken.

 

006

 

005

 

Fast idag blir det inte så mycket gjort. Ligger mest i min baden-baden och läser om Maria Wern. Varma sommardagar är som gjorda för kriminalromaner tycker jag.

 

3 Responses to “Krokning”

 1. Cecilia skriver:

  Det är så kul att prova på och att leka!
  Jag tycker om böckerna om Maria Wern, spännande och välskrivna.
  Försökte kommentera ditt förra inlägg i morse men det gick inte, det stod att jag skulle komtakta WordPress för det vvar fel på temat?!

  • KataM skriver:

   Skumt! Jag kan se kommentaren när jag är inloggad, men får inte upp den på bloggen. Tack för att du berättade, alla ledtrådar kan vara bra!

 2. Gunilla skriver:

  Var tvungen att googla på krokning. Har hört ordet men trott att det var vanlig virkning. Nu är timmen alltför sen, men … en annan dag när jag har mina virknålar till hands – då … Nu är vi i sommarstugan och här finns bara stickorna.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu