Ssstekhett

augusti 3rd, 2013

Fick plötsligt låten Stekhett ur musikalen Pyjamasleken i huvudet. Har inte tänkt på den på år och dag. Undrar just varför den plötsligt dök upp! ;-)

Alltså, 30 grader, det är lite varmare än vad som är riktigt bekvämt. Det skulle jag inte sagt för några år sedan. Saker ändrar sig med stigande ålder, minsann.

Efter middagen gick jag för att se till växthuset och där var det 40 grader – inte bra alls. Men med hjälp av sprayflaska fick jag ned det till 34. Och nu är där skugga ett par timmar innan solen kommer fram på andra sidan träden.

 

001

 

I örtlandet är det full aktivitet. Allsköns insekter samlar nektar så att det står härliga till. När man ser dem är det inte alls svårt att förstå uttrycket ”flitig som ett bi”.

 

cats

 

Nåja, jag klagar inte. Sitter i skuggan på terrassen och kan gå in och svalka av mig när jag önskar. Värre är det för bonden som skördar på andra sidan stora vägen. Jag ser inte dit, men hör tröskan och tänker att det måste vara bra varmt. Eller har de AC nu för tiden? Hoppas det!

2 Responses to “Ssstekhett”

  1. MagganF skriver:

    Min systerson sa, när han hjälpte pappan att köra den gamla traktorn, att den här är utrustad med TD.
    Tvärdrag!!
    hihi

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu