Mönsterbok och svårt beslut

september 23rd, 2013

Mönsterboken jag skrev om – och skickade efter – i fredags har redan kommit. Snabb och bra service, får man säga.

Så nu har jag ett svårt beslut att fatta. Allt är så snyggt, det finns inget jag inte skulle vilja ha. Förutom barn- och herrmodellerna då, fast om de fanns i damstorlek så skulle jag inte tacka nej till dem heller.

Men nu var det ju en varm jacka jag skulle sticka. Och då finns det två jag tvekar mellan, Nordurljòs och  Blámi. Nordurljós (betyder tydligen norrsken, bara en sådan sak :-) ) tycker jag är strået vassare utseendemässigt. Men Blámi är stickad i tjockare garn.

Det här tål att tänkas på! Goda råd – någon?

4 Responses to “Mönsterbok och svårt beslut”

 1. Karin Möller Olsson skriver:

  En av varje? Annars röstar jag på norrskenet. Gillar den spontant bäst även om båda är väldigt fina. Dessutom tror jag att den andra sitter snyggare på rakare figurer än systrarna Yster begåvats med.

 2. Cecilia skriver:

  Fina modeller…jag tror att jag föll mest för Blàmi men det var bara en snabb blick…

 3. gunvor skriver:

  det var inte lätt men jag tror attt norrsken vinner. Gunvor

 4. Gunilla skriver:

  Absolut, gillar också norrskenet bäst. Ett riktigt konstverk! Verkar dock vara en tuff utmaning med det vackra mönstret.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu