Lite söndagsarbete

september 29th, 2013

Idag har jag skördat och fryst in den sista mangolden. Sedan klippte jag ned den mexikanska tagetesen som växte i bädden. Den var riktigt stor och fin, men hade börjat ge sig för höstkylan. Så här grov var stammen nedtill:

 

001

 

De grövsta delarna hamnade på komposten, men resten grävde jag ned i bädden tillsammans med amaranten som inte heller mådde så bra. Det var rätt mycket grönmassa, och min rygg protesterade lätt. Så jag grävde inte ned det jättenoga. Tänker att i naturen är det ju ingen som håller på och gräver, så det blir nog bra i alla fall.

Nu är det bara vintersallad och purjo kvar i den bädden. Purjon är liten och ynklig, fast jag tycker att jag gjort som man ska. Det får bli ett nytt försök nästa år.

 

002

 

 

 

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu