Riktigt nöjd!

december 2nd, 2013

Nu är sockorna klara och jag är riktigt nöjd.

Vidden på skaftet är tillräcklig hela vägen, så jag behövde inte byta till grövre stickor mot slutet. Jag avslutade med några varv resår och maskade av med Jeny’s Surprisingly Stretchy Bind Off ur boken Cast On Bind Off, som jag köpte i höstas. Det visade sig vara den perfekta avmaskningen för sockor och ska definitivt användas igen.

 

003

 

Nu är bara frågan vad som blir nästa projekt. Är sugen på så mycket; en tröja, en väst, två par sockor och krokade tossor lockar. Sedan har jag tråkigt syarbete i form av lagningar som jag behöver ta itu med. Och så klart sovrumsgardinerna som jag aldrig tycks komma fram till hur jag vill väva. Jag är så vansinnigt velig ibland!

3 Responses to “Riktigt nöjd!”

 1. Irene skriver:

  Jättesnygga!

 2. Monika skriver:

  Oj, vilka snygga strumpor! Super.
  Hälsningar Monika

 3. Cecilia skriver:

  Det blev ju superfina!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu