Färdiga tossor

december 4th, 2013

Då var de färdiga då, tossorna. Tre dagar, det snabbaste projektet jag gjort på länge.

Jag fick ändra en del på mönstret, annars skulle de blivit stora som båtar fast det var min storlek. Passformen blir ju inte helt bra när man ska förvandla tvådimensionellt till tredimensionellt, men jag är nöjd i alla fall. Varma verkar de vara och det var ju det jag var ute efter.

 

002

 

Jag har sökt efter mönster på rundkrokade sockor. Ett enda hittade jag och det kom roligt nog från Ullcentrum. Tyvärr står det inget om storlek eller stickfasthet. Men någon dag när jag känner mig riktigt modig, ska jag nog försöka använd mönstret som grund och se vad jag kan åstadkomma med lite restgarner. Då gör det inte så mycket om jag misslyckas.

One Response to “Färdiga tossor”

  1. Cecilia skriver:

    De ser ut att sitta jättebra! Varmt och gott om fötterna.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu