Pulsvärmare

december 5th, 2013

Jag började med ett par pulsvärmare i juli, bara för att lära mig rundkrokning. Men jag tappade sugen rätt snart, det var väl inte riktigt rätt projekt i sommarvärmen. Sedan glömde jag bort dem, men kom att tänka på dem igen när jag krokade tossorna. Så jag plockade fram dem i går och det tog ju inte många timmar att få dem färdiga.

Garnet är rester av tvåtrådig ull. Jag har definitivt inte stickat av det förut, så det var nog med bland lite smånystan jag fick av mamma för några år sedan. Det är ganska stickigt, men det är jag ju tack och lov inte känslig för.

Jag gillar kombinationen av rött och orange. Just rött brukar vara svårt att få till på bild, tycker jag, men den här gången har jag faktiskt lyckats skapligt.

 

015

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu