Stickuppdatering

december 28th, 2013

Jag har fått anmärkning på att jag inte gjort någon stickuppdatering på länge. Så jag får väl göra bättring, då.

Jag stickar vidare på min tröja-gjord-av-den-gamla-favoritkoftan. Det går stadigt framåt, men det är en rätstickad grå tröja av enklast tänkbara modell – inte så mycket att visa under arbetets gång, tycker jag. Men här kommer ändå en bild.

 

001

 

Bak- och framstyckena är stickade helt raka uppifrån och ned. Jag maskade av axlarna tillsammans och därefter halsringningen. Avmaskningarna gjorde jag med dubbelt garn för att få det lite mera hållbart. Sedan plockar jag upp för ärmarna och stickar dem nedåt.

Jag är inte längre rädd för att garnet ska ta slut, snarare att jag får en massa över. Men det är ju i så fall ett ganska angenämt problem.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu