Man inser att man inte är någon ungdom längre…

januari 7th, 2014

…när SVT sänder ett dokumentärprogram som skildrar Sverige för femtio år sedan och man inser att det handlar om ens eget födelseår. ;-)

8 Responses to “Man inser att man inte är någon ungdom längre…”

 1. Anette skriver:

  Haha, ja eller att man redan var nästan 5 år då ;-)

  • KataM skriver:

   Då är det väl snudd på att du kan minnas originalomgången av Saltkråkan, om ni hade TV. :-)

 2. Anette skriver:

  Tjohooo nu gick det äntligen att kommetera :-)

 3. Birgitta Johansson skriver:

  Jag måzte titta på reprisen i natt eftersom jag och mina två väninnor är med i ett bildsvep. Fast jag var 20 då. Fick telefon från en väninna idag och då måste jag ju bara se hur jag såg ut för 50 år sedan och se om jag har ändrats något.

 4. Cecilia skriver:

  Och alla ser så gammaldags ut och bilarna är så bulliga och kläderna så….omoderna! :-D

  • KataM skriver:

   Språket har också förändrats en del och det märks ganska tydligt att man talade lite mer formellt framför kameran. Men man hör i alla fall vad de säger! (Jag börjar faktiskt få lite problem med det i vissa nyproducerade program – och i verkligheten också.) Och så saknar jag män med hatt! Undrar om det kommer att bli modernt igen – det är liksom inte riktigt samma sak med bakåtvänd kepa. ;-)

 5. Anette skriver:

  Jajjamänsan :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu