Smaskens!

februari 9th, 2014

Oj, oj, oj, vad god leverpastejen blev!

 

013

3 Responses to “Smaskens!”

  1. Anne Marie Pehrsson skriver:

    Obalansen beror nog på att väven är smal. Man kan hänga upp skaften i gummiband (typ ”strumpeband”) längst ut i ändarna. Då blir det stabilare. Det kanske går att googla på hur man gör. Jag hittade detta på Wikipedia: För vävning av mycket smala vävar kan resårband vara nyttiga, för att hjälpa upp balansen i skaften. Resårbanden anbringas som ett slags extra upphängningsnören, men utanför alla solven och till ett läge där banden inte har någon belastning i viloläget, men vid nertrampningen spänns de.

  2. Anette skriver:

    Det ser verkligen smaskigt ut! Och visst är det härligt att äta det man gjort själv. Då vet man precis vad man får i sig och slipper alla tillsatser och E-nummer :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu