Bloppisfynd

februari 14th, 2014

Idag fick jag ett trevligt paket i postlådan, sex nystan vinröd Regia silk. Jag har ett stickprojekt i tankarna som skulle behöva just ett garn av det slaget, men har inte riktigt tyckt mig ha råd. Men när jag nu hittade garnet på Bondtösens bloppis för tio kronor nystanet plus porto, så bara måste jag ju slå till. Garnet har jag stickat i tidigare och jag vet hur mjukt och underbart det är.

 

004

 

Idag drack jag förresten kaffe på maten på terrassen. Ett vårtecken, får man väl säga. :-)

 

 

One Response to “Bloppisfynd”

  1. Cecilia skriver:

    Igår sken solen lite grand här med, härligt. Jag åt förmiddagsfika på en sten, väl på paltade om sittdelarna!
    Vilket garnfynd, grattis!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu