Bara en vanlig torsdag

mars 13th, 2014

Vet inte riktigt vart den här dagen tog vägen. Jag hade tänkt arbeta vidare i trädgården, men hade inte ork till det. Så jag satte mig på terrassen och läste tidningen jag lyxade till det med när jag var och handlade. Det är sällan jag köper tidningar, men det här numret innehöll ovanligt mycket intressant, så den ville jag ha.

 

001

 

Sedan tog jag tag i mina två sticknings-UFO:n. Jag brukar berömma mig av att jag inte har några sådana, men då har jag förträngt dessa som legat i en korg i bra många år. Igår kväll, precis i insomningsstadiet, insåg jag att jag aldrig kommer att göra klart dem. Det är inget fel på dem, men de kräver lite mer koncentration än vad jag har, så jag bestämde mig för att repa upp dem. Nu är det gjort och sedan återstår bara att hitta på något nytt att göra av garnet.

 

004

006

När jag flyttade lite på en sten som håller fast en fiberduk, hittade jag den här lilla sötnosen. (Och så hittade jag en rolig funktion i PhotoScape som jag inte upptäckt tidigare. ;-) )

 

009

 

Jag har alltid fascinerats av larver och är väldigt nyfiken på vad det här är. Jag har en tjock insektsbok där jag brukar hitta det mesta när det gäller färdigutvecklade insekter, men tyvärr är inte alla larver med. Men en fjärilslarv är det och varken spinnare, svärmare eller mätare. Längre än så kommer jag inte.

 

 

 

 

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu