Fint fönster

mars 27th, 2014

För några år sedan köpte jag en örtkruka som har varit så bra. Den är tvådelad med ett vattenmagasin längst ned och man kan antingen plantera direkt i den, eller sätta dit en kruka. Ett grovt snöre hjälper till med vattningen.

Härom dagen skickade jag efter två likadana fast större och idag kunde jag hämta paketet. Så nu är det fint i mitt köksfönster. En basilika och en fransk dragon, båda kravodlade, har fått sin plats i de nya krukorna. I den gamla har jag satt några små, små plantor av syrisk oregano från min egen odling. De syns inte över kanten än, men jag hoppas att de snart ska växa till sig.

Bakom gardinen anas min vattenkanna. Märks det att jag gillar lime, eller…? ;-)

 

002

 

One Response to “Fint fönster”

  1. Ann-Sofie skriver:

    Väldigt fina krukor. Kan du inte sända mig en rad om var man köper dem? Skulle bli hemskt tacksam för det. Fina och funktionella krukor växer inte på träd.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu