Vilken dag!

mars 28th, 2014

Idag kan man inte klaga på vädret! Tolv plusgrader, soligt och stilla. Och årets första citronfjäril har jag sett.

Rosorna kommer starkt, hoppas nu bara att det inte blir för kalla nätter!

 

002

 

Tid och ork har inte räckt till så mycket trädgårdsarbete. Men jag har i alla fall petat in wellpapp under markduken vid de nya odlingslådorna. Jag hann inte rensa ogräs där, som jag gjorde vid fjolårets lådor. Där finns alltså massor med kirskål och revsmörblomma. Men med wellpapp, markduk och täckbark, vore det väl sjutton om de inte dör!

 

001

 

Barken tog slut, men nu har jag köpt mer. I morgon hoppas jag bli färdig med kringarbetet och kanske börja så smått med själva bäddarna.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu