Nya ytterkrukor

april 4th, 2014

När jag planterade om mina krukväxter, insåg jag hur dåligt jag har det med ytterkrukor. Men det jag jag rått lite bot på idag.

Jag var en stund på företagsmässan som hålls i Vadstena idag och i morgon och hittade de här ljuvliga krukorna för mässpriset tjugofem kronor styck.

 

001

 

Det var ju ett superpris, så jag köpte två.

Inköpet fick mig att minnas att jag behöver ett par riktigt stora ytterkrukor. Växterna har ju en tendens att just växa. Så jag tittade in i en blomsteraffär och köpte två krukor till. Dem betalade jag med en del av blomsterchecken jag fick i födelsedagspresent. Så det blev ännu billigare. :-)

 

005

 

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och gå ut och skifta däck på bilen. Det börjar bli direkt löjligt att köra omkring med dubbdäck.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu