Udda kvällsnöje

april 28th, 2014

Eftersom ryggen börjar kännas skaplig, tog jag med mig ficklampan ut till kållandet, för att se om jag kunde upptäcka några gråsuggor. Jag uppskattar inte riktigt att plantorna krymper lite mer för varje natt.

Och visst hittade jag gråsuggor. Och sniglar. Det var bara att börja plocka!

 

020

 

Så då vet jag vad jag gör efter mörkrets inbrott i fortsättningen, då…

4 Responses to “Udda kvällsnöje”

 1. Karin Möller Olsson skriver:

  Säkert proteinrikt och bra ;-) Jag tar förresten med matsäck när jag kommer och hälsar på. Tänk inte på mig…

  • KataM skriver:

   Hmm… nu anar jag att du insåg att jag tänkte bjuda på gråsuggesoppa till kvällsmat när du kommer. Kräftdjur, som kräftdjur, liksom. Men du har ju alltid varit lite äckelmagad. ;-) Nåja, lämna matsäcken hemma, jag hittar på något annat.

 2. Anette skriver:

  Skulle nog tagit med mig matsäck jag med efter att ha sett det där :-) . Där ser du… man ska njuta av naturen men inte odla saker. Det för bara med sig problem och elände :-D

  • KataM skriver:

   Fast med tanke på allt elände världen, är det rätt trivsamt med små hanterbara problem. :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu