Mer om gårdagen och lite från idag

maj 3rd, 2014

Jag handlade ju faktiskt lite på konstrundan i går. Vi var på Keramikmakeriet i Askersund och där blev jag kär i mycket.:-) Bland annat två ytterkrukor, en vit med fat med riktigt glansig glasyr och en matt svart, som också kan fungera som skål. Det var svårt att välja, men till sist vann den svarta.

 

cats

 

Jag tror att jag nämnt tidigare att jag sparade en paprikaplanta från förra året, bara som ett experiment. Den ser lite konstig ut, avhuggen som den är, men nu har jag faktiskt knoppar i den.

 

008

 

 

 

2 Responses to “Mer om gårdagen och lite från idag”

  1. gunvor skriver:

    Jag skulle också tagit den svarta. Fin med den småblommiga petunian.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu