Det är vackert nu

maj 18th, 2014

008

2 Responses to “Det är vackert nu”

 1. Anette skriver:

  Verkligen vacker bild! Häruppe börjar det äntligen grönska med musöron på björkarna. Det är nu man måste sitta och stirra på naturen dagarna i ända för POFF så har ALLT slagit ut på några dagar. Idag har det varit t-shirtväder och vi njuuuuter. Det du skrev om ljudkänslighet. Så var det för mig i flera år efter jag gått in i väggen i början på 2000. Nu är det bättre men vissa dåliga dagar klarar jag fortfarande inte av en stormarknad med mycket folk.

  • KataM skriver:

   Så, vi tillhör samma ”klubb”. Själv rusade jag in i väggen med expressfart 2002.

   Det där med att sitta och stirra på naturen kom mig att tänka på en vårdag när jag var rejält förkyld. Det var lättare att andas ute, så jag drog ut en madrass på balkongen och bäddade ned mig där. På förmiddagen när jag lade mig där, fanns det inte ett grönt löv någonstans. På kvällen när jag gick in, skimrade det grönt runt omkring mig. Jag fick bokstavligen se hur träden slog ut. Den förkylningen är jag faktiskt glad att jag fick, för det var en fantastisk upplevelse. Jag hoppas att du kan njuta av naturen, fast utan förkylning. :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu