Påfyllning av garnlagret

maj 20th, 2014

I går var jag till Ull&Garn och för att använda presentkortet jag fick när jag fyllde femtio. Jag hade bestämt mig för att köpa något som jag annars inte skulle unna mig. Det blev ett garn av silke, bomull och hampa till den här.

 

003

 

002

 

Ja, sedan var det ju rea på en massa garner. Så det blev några nystan till.

 

006

007

 

Det ska bli en tröja, men hur jag ska sticka den har jag ingen aning om än.

Ett band, också på rea, fick följa med hem. Min älskade ”plånboksväska” – måttsydd efter plånboken och så smidig att ha med sig – håller på att falla i bitar efter många års flitigt användande. Så nu ska det bli en ny, lite färggrannare än den gamla. Det är mycket färg nu, känns det som. :-)

 

009

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu