Jättenöjd!

juli 12th, 2014

Som jag nämnde har pappa varit här några dagar och hjälpt mig med en sak. Eller han har gjort det och jag har hjälpt till, om jag nu ska säga som det är.

Med hjälp av de här

 

003

 

och detta,

 

004

 

 

en ihopskruvad ram, en del grävande i sommarvärmen

 

002

 

tillplattande medels stampanden,

 

010

 

 

rakande av sand

 

011

 

och petnoggrannhet med plattor,

 

012

 

fick jag – taadam – en ny, fin uteplats! :-)

 

007

 

Jag har haft soffan där, stående i gräset på fyra tegelstenar, sedan förra året då jag upptäckte att här är morgonsol. Men det är också en skönt skuggig plats varma eftermiddagar. Nu kan jag sitta här ”på riktigt”, med utsikt över mina odlingar och ängen, och njuta när terrassen är för sval på morgonen och för varm på eftermiddagen.

Ett bord ska jag skaffa, men det är viktigt med måtten, så jag låter det ta sin tid. Hittar jag inget, får jag väl tillverka ett. Och så är jag sugen på att väva tyg till en lång dyna. Men det får bli ett vinterjobb.

4 Responses to “Jättenöjd!”

  1. Anette skriver:

    Men ååååh så jättefint det blev!

  2. Karin Möller Olsson skriver:

    Ser fran emot att få provsitta i veckan! Visst har vi världens bästa pappa! ?!

  3. Maggan skriver:

    Jag tror att din morbror definitivt hade godkänt den plattläggningen. Snyggt jobbat – båda två! :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu