Kan man annat än älska second hand?

juli 13th, 2014

När jag körde hem pappa efter hans besök, passade jag på att besöka en av mina favoriter bland secondhandaffärer, som ligger bara några minuter från mitt barndomshem. Den är inte jättestor, men de har bra saker och fast jag inte okynneshandlar, hittar jag ofta saker där. Tidigare har jag köpt  kardor, en stor gryta för garnfärgning, precis en sådan hallspegel jag ville ha och en del annat. Idag blev det en grillpanna med trähandtag från Skeppshult och en traktörpanna i rostfritt med tjock kopparbotten från Nilsjohan, båda i mycket gott skick. De kostade 150 respektive 40 kronor.

 

002Kollade lite på nätet när jag kom hem. Pannan finns fortfarande i produktion och kostar nästan 600 som ny. Någon traktörpanna i just de här materialen hittade jag inte, men en aningen större panna från Hackman, helt i rostfritt och med glaslock kostar nästan lika mycket.

Jag är väldigt nöjd med mitt köp.

One Response to “Kan man annat än älska second hand?”

  1. Anette skriver:

    Det ska du apselut vara! Vilka fynd!!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu