Hett

juli 23rd, 2014

Det är hett. För hett att blogga till och med. Ja, inte själva hantverket, men jag orkar inte riktigt formulera mig. För att inte tala om att greja med kameran. Det beror säkert delvis på att jag har svårt att somna i värmen, och för lite sömn är inte bra för mig. Fast jag klagar inte, jag kommer att njuta av minnet i vinter.

På tal om vinter, eller i alla fall höst, så har jag äntligen tagit mig själv i kragen och beställt garn till jackan jag skrev om i det här inlägget. Jag är så velig ibland (eller rätt ofta, ärligt talat), men nu bestämde jag mig för att bestämma mig! ;-) Sedan får vi väl se hur lång tid det kommer att ta att sticka den. Det här kommer att bli mitt största stickprojekt hittills.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu