Tvärstopp

augusti 23rd, 2014

Det är konstigt hur det kan bli. Den långa, varma sommaren bara tvärnitade och blev till höst. Och plötsligt blev det för kallt för paprikor och aubergine nattetid. Jag har växlat mellan att täcka med fiberduk och att bära in dem i förrådet.

Igår köpte jag ett stycket bra plast att lägga på golvet. Så nu får de sova i ateljén, där det är betydligt ljusare än i förrådet. Antagligen kan de stå där dygnet runt utan att ta skada, om det skulle behövas.

002

 

I växthuset klarar de sig utan täckning än så länge. Nu väntar jag ivrigt på att alla tomater ska mogna snabbt, så att jag kan göra mig av med de plantorna innan jag måste börja täcka dem. Eller köpa mer plast.

One Response to “Tvärstopp”

  1. Anette skriver:

    Ser underbart gott ut!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu