Hur går detta till?

september 11th, 2014

Jag vet inte hur väl det syns på bilden, men den här flätan är platt, men vrider sig runt i en spiral. Jag begriper inte riktigt hur det går till, men fungerar gör det.

003

 

Det skulle vara roligt att göra en bredare variant med pärlor i kanten, där jag nu har en brun tråd. Det måste väl kunna gå? Fast jag får inte ge mig in på egna äventyr förrän jag gått igenom boken. Ibland får man vara lite sträng mot sig själv. ;-) Men jag kommer inte att göra alla flätor i boken, en del är avancerade med speciella pärlor som jag inte kommer att försöka skaffa.

Just nu sitter jag ute och njuter av höstsolen och stickar på ärm nummer två till tröjan. Det ska bli så spännande att ge sig på oket sedan.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu