Höstblommor, päron och sång

september 18th, 2014

Jag fick ett stort gäng tidlösa-lökar av pappa i somras. Grävde ned de flesta i jorden för ett tag sedan och nu har de första kommit upp.

004

 

Päronträdet vid nya uteplatsen har inte burit frukt sedan jag flyttade hit. Men i år kom det några päron på en enda kvist. Men tyvärr, de trillar ned omogna det ena efter det andra. Jag kommer inte att få smaka. Men det finns andra som njuter och jag får väl försöka glädja mig över det. :-)

006

 

Har inte gjort så mycket idag, känner fortfarande av infektionen i form av trötthet och ”bomullshuvud”. Men jag har i alla fall varit iväg på kören. Första övningen för hösten var förra veckan, men då kom något annat i vägen, vad det nu var. Kul att sjunga igen i alla fall. Förra terminen fanns inte tid och ork, så nu är det extra roligt.

One Response to “Höstblommor, päron och sång”

  1. Ann-Sofie skriver:

    Jaså du har också fått den där sjukan som verkar härja. Flera påkomna är deckare i liknande saker just nu. Krya på dig!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu