Bättre nu

september 17th, 2014

Igår fick jag skippa stickcaféet och ta det lugnt hemma i fåtöljen. Men idag känns det bättre och jag har orkat gör lite nytta.

Jag provar att torka gul lök. Bara lite grand, för jag ville kolla hur mycket det luktar. Men det var faktiskt inte farligt alls, även om jag tror att det är bäst att inte torka annat samtidigt.

Vissa krukplantor är färdigskördade och jag har så smått börjat tömma och diska ur dem. Och skölja lecakulor – kanske trädgårdsstädningens tristaste syssla. Lång tid tar de att torka också. Förra året tog jag allt på en gång, i år ska jag ta det lite i taget har jag tänkt.

cats

 

Jag sådde höstastrar i våras och planterade så småningom ut i en skuggig och besvärlig hörna av trädgården. De flesta verkar inte trivas något vidare, men några har blivit skapligt stora och nu blommar den första.

007

 

Det har varit dimmigt flera mornar i stäck nu och då syns det hur mycket spindelnät det är överallt. Inte minst tomatplantorna tycks vara populära att spinna nät i. Läbbiga djur, men nog är näten vackra!

003

One Response to “Bättre nu”

  1. Anette skriver:

    Skönt att du är bättre. Idag har jag haft huvudvärk de luxe… Inte en vettig tanke tänkt och ännu mindre gjort. Visst är spindelnät fascinerande. Man förstår inte hur de kan få dem så symmetriska och vackra!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu