Virus

september 15th, 2014

Något eländigt virus har drabbat mig. Är varken snorig eller hostig, men lite tjock i halsen, har det klassiska bomulls-huvudet, är ljuskänslig och fullständigt orkeslös. Bra tajmat – det var idag jag skulle skörda och torka min fänkål.

I stället lufsar jag runt iförd nattlinne, pendlar mellan fåtöljen och sängen med korta stunder i solen på terrassen. Uteluften är så skön att andas!

Stickningen har jag inte orkat ta i än, men jag hoppas att det ska bli en liten stund med den. Andra ärmen har kommit en bit.

002

 

Nåja, det är inte så farligt. Sedan jag lade om kosten till LCHF och började äta D-vitaminer för några år sedan har mina förkylningar blivit både sällsynta, mindre elaka och betydligt snabbare övergående. Det är nog snart bra igen.

2 Responses to “Virus”

  1. Anette skriver:

    Hoppas du kryar på dig snabbt!

  2. Cecilia skriver:

    Åh, stackars dig! Krya på dig!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu