Fortsätter

september 14th, 2014

Fortsätter att torka mat. Idag är det tomater och paprika som ligger på ollorna.

001

 

Fortsätter med kumihimon.

Idag har jag gjort en ihålig fläta som bildade ett väldigt fint mönster just vid flätningspunkten…

003

 

…men som inte alls blev vacker. Fast jag tror att jag förstår vad det beror på. Det var så häftigt att den var ihålig, så jag kunde inte låta bli att dra i den och att testa att sticka in en penna medan jag funderade på vad man skulle kunna fläta in i den. Det var nog inte så smart, kart att den blev ojämn av en sådan misshandel.

006

 

Sedan blev det dags för premiären med fyrkantiga plattan. Den tror jag kommer att bli bättre.

010

 

Valet då? Jo, så klart att jag röstar, men jag klarade av det i veckan. Jag brukar göra så, delvis med tanken att man ju faktiskt kan bli sjuk. Dumt att chansa när det finns ett alternativ. Sedan återstår det att se hur lång kvällen blir innan resultatet är säkert. Det kanske blir till att vara vaken länge i natt.

 

One Response to “Fortsätter”

  1. Cecilia skriver:

    Flätplattor står nu på min önskelista inför jul!
    Jag brukar tycka att det är lite festligt vid vallokalen men just denna gången var det inte så. Å andra sidan var kön på biblioteket jättelång i fredags så där hade jag inte haft lust att stå!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu