Matlagningstest

september 23rd, 2014

Idag ville jag göra snabbmat, eftersom jag ska iväg på stickcafé. Så jag bestämde mig för att testa lite av mina torkade grönsaker. Tog fram fänkål, aubergine, lök och paprika, hällde på kokande vatten och lät stå en stund.

Sedan kokade jag upp grönsakerna, kryddade med salt, peppar och sellerisalt. Tillsatte grädde och dragen nötbog som jag gjorde igår och portionsförpackade. Till sist strödde jag i lite torkad persilja. Snabb soppa som smakade kuckemaffens.

001

 

Nu mot stickcaféet som sagt. I kväll blir det nog en bild av stickningen, som har kommit riktigt långt nu.

One Response to “Matlagningstest”

  1. Anette skriver:

    Supergott ser det ut!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu