Utlovat inlägg

september 23rd, 2014

Lovade ju att visa jackan och löften är till för att hållas. Ärmarna är ihopstickade med kroppen och jag har hunnit några varv på mönstret. Det lutar väl åt att jag kommer att bli klar med den innan hösten är förbi. :-)

006

 

En av deltagarna på stickcaféet är kantarellplockare av stora mått och har ofta med sig välrensad svamp som hugade spekulanter får köpa för en i det närmsta symbolisk summa. Så i dag blir det svampomelett till kvällsmat. Mums!

003

One Response to “Utlovat inlägg”

  1. Anette skriver:

    Tröjan ser verkligen ut att bli fin! Och kantareller är ju skogens guld. Vi har hittat massor i höst trots att många sa att det varit för torrt. Det är så lyxigt att bara kunna ta fram hela året och smaska på.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu