Kokboksinvigning

september 25th, 2014

Jag köpte några nya böcker häromsistens när Adlibris hade rea. Bland annat blev det den här. Jag har funderat på att köpa den ett tag och nu när den bara kostade en femtiolapp, passade jag på.

003

 

Det är ju alltid lite vanskligt att köpa böcker osedda, men det här tror jag var ett bra köp. Maten verkar väldigt god och bilderna får det att vattnas i munnen.

Idag köpte jag köttfärs och bestämde mig för att laga en köttfärssås ur boken. Lite omgjord blir den ju förstås, det är sällan jag följer recept exakt. Men bra nära blir det. Och så får jag prova lite av mina torkade tomater.

Nu ska den stå och puttra ett par timmar, så får jag väl smaka av den till kvällsmat sedan.

004

2 Responses to “Kokboksinvigning”

  1. Ann-Sofie skriver:

    :-)

    Det är lätt att frestas av nya böcker. Ojoj!

  2. Anette skriver:

    Kul att du hittat en bra kokbok! Jag blir ofta besviken när jag köper. De ser så lovande ut och sedan är det inte direkt så många recept som lockar när man väl börjar läsa. Har hemfallit helt åt recept på nätet som jag skriver ut och samlar i en pärm.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu