Vissa projekt går snabbt

oktober 6th, 2014

Min ursprungsplan för dagen var att sätta koftan i symaskinen. Men sedan kom jag på att det kunde vara smart att blocka mössan innan jag kommer så långt med koftan, så att jag får se hur garnet beter sig.

Så då stickade jag färdigt den i stället och la den i blöt. Det gick snabbt och oproblematiskt, tills det var blockningsdags. Efter kikande i skåp och lådor, insåg jag att jag inte hade något vettigt att sätta den på. Då tänkte jag att man tager vad man haver, och satte den helt sonika på huvudet.

002

 

(För undvikande av missförstånd vill jag påpeka att jag satte den över en lampskärm när jag fotade den. Bara så att ingen blir orolig över vad som hänt med mig. ;-) )

5 Responses to “Vissa projekt går snabbt”

 1. Karin Möller Olsson skriver:

  Tack för förtydligandet. Jag blev lite orolig ett tag…

 2. Cecilia skriver:

  Tyckte först att din hals såg lite smal ut… :-)
  Kul med snabba projekt och nu har du en fin, matchande mössa!

  • KataM skriver:

   Jo, nu gäller det bara att få jackan färdig också, annars blir det dåligt med matchningen. ;-)

 3. Ann-Sofie skriver:

  Kall om skallen medan den torkade?

  • KataM skriver:

   Inte särskilt. Det var som efter en dusch, fårhår eller människohår spelar tydligen ingen roll. :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu