Det KAN vara så…

oktober 7th, 2014

…att den här blockningen inte blir bra. Eftersom ärmarna var lite väl långa, bestämde jag mig för att dra ut dem så mycket som möjligt på bredden. I värsta fall innebär det att jag får en vågig kant där nålarna suttit och då blir det till att göra om. Men om allt går vägen, kan jag räkna den som färdigblockad i morgon. Och då är det bara att mäta hur lång dragkedja som behövs, skaffa den, klippa upp framkanten, sy fast den och sätta en knapp på kragen.

002

 

Hoppas, hoppas att allt ska flyta på lika bra som hittills. Det har gått så bra, att jag nästan förväntar mig att det ska strula till sig på slutet. Optimist – javisst! ;-)

3 Responses to “Det KAN vara så…”

  1. Iréne skriver:

    Mönstret är hur som helst fantastiskt vackert!

  2. Ann-Sofie skriver:

    Håller tummarna att det inte blir för stort. Den är liksom för snygg att göra om. Är det inte skönt med lite plats?

  3. Anette skriver:

    Du glömde en sak som fattades :-) . Att få se tröjan på dig!!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu