Klämmigt

oktober 10th, 2014

Jag har älskat de här påsklämmorna sedan de kom för gissningsvis runt tjugofem år sedan. Först fanns de inte i affärerna, minns att jag köpte mina första via ICA-kuriren.

001

 

Idag när jag var och handlade, fick jag syn på en mysko grej som jag först inte förstod vad det var.

003

 

Det visade sig vara en ny, fiffig variant av klämman.

002

Bara att sätta på påsen, öppna locket och hälla.

Det kallar jag produktutveckling!

3 Responses to “Klämmigt”

 1. Anette skriver:

  Men va smart! Den har nog inte kommit ända upp till norrland ännu :-) . Sist jag köpte påsklämmor var det en klant som tillverkat dem. Tryckte man ihop dem var det som en skarv som skar sig in i påsen…. Korkat!

 2. Ann-Sofie skriver:

  Ser rätt smart ut det där. Tycker du att den HAR ett mervärde jämfört med påsklämman? Det ser ut som om man kan hälla ur den…. Jag tänker nu på en påse frysta ärtor, som man normalt sett inte har så lätt att hälla ur. Kan den tillföra en förbättrad funktion här tro?

  • KataM skriver:

   Jag satte min på en påse linfrömjöl och tycker att det är betydligt mycket enklare att hälla med klämman än direkt ur påsen. Ska nog faktiskt köpa ett par till.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu